Profiteer van de rust voor de storm…

Profiteer van de rust voor de storm…

De wind is gaan liggen. Dit is hét moment om stappen te ondernemen om zich in te dekken tegen mogelijke toekomstige stormen. VdH beschermt uw prestigieuze woning door uitgebreide garanties te bieden en u deskundig advies te geven.

 

Ciara, Denis, Ellen … Mooie namen voor stevige winden die lelijk hebben huisgehouden. Aan het begin van het jaar werd ons land geteisterd door stormen, met aanzienlijke woningschade als gevolg. Vandaar het belang van een goede verzekering. De “Prestige Home Protection” van VdH beschermt u tegen schade door harde wind.

De dekking is breed en een van de grote voordelen van deze polis in vergelijking met andere producten op de markt is dat de verzekerde geen bewijs hoeft te leveren van windsnelheden hoger dan 80 of 100 km/h om gedekt te zijn. Ook schade aan de tuin is overigens verzekerd. 

 

Basisvoorzorgsmaatregelen

Er zijn natuurlijk een paar basisregels die moeten worden gevolgd om zich te beschermen tegen stormschade. Zo kunt u bijvoorbeeld de tuinmeubelen goed vastzetten of ze beschutten tegen de wind. En zodra de wind opsteekt, is het uiteraard noodzakelijk om alle deuren en ramen te sluiten, maar ook de afdekking van het zwembad.

 

Profiteer van het mooie weer

Lente en zomer zijn twee rustige seizoenen die zich perfect lenen om de risico’s van mogelijke toekomstige stormen in kaart te brengen. Profiteer van het mooie weer om de gezondheid van de bomen in de tuin te controleren, en dan vooral die in de directe omgeving van het huis, zodat ze het niet kunnen beschadigen mochten ze omwaaien of afbreken. Het verdient ook aanbeveling om het dak, de daklijsten en de dakgoten te controleren en schoon te maken.     

 

Persoonlijk advies

U en uw eigendom beschermen, dat is onze specialiteit. Daarom kunt u steeds bij onze experts terecht voor persoonlijk advies. Bij de ondertekening van een Prestige Home Protection-polis brengen we systematisch een bezoek aan het pand. Hierbij wijst de VdH-deskundige de verzekerde op de aandachtspunten en de eventueel uit te voeren werkzaamheden. Een gedetailleerde en gepersonaliseerde analyse van elke situatie vermijdt onaangename verrassingen en sluit het risico op onderverzekering uit. Zo kunt u op beide oren slapen, zelfs als de wind stevig van zich laat horen…