VdH, dat in Brussel is gevestigd, specialiseert zich al 23 jaar lang in verzekeringen voor bijzondere risico’s.

De filosofie van VdH (vroeger VANDER HAEGHEN & C°) bestaat erin om zijn klanten oplossingen op maat te bieden en samen te werken met hun verzekeringsmakelaar om hun passie(s) maximaal te beschermen. VdH telt 25 enthousiaste medewerkers en werkt samen met meer dan 700 Belgische en Europese makelaars.

V
d
H

Onze oplossingen

Ontdek ons brede gamma oplossingen om u, uw dierbaren en uw passies te beschermen. Oldtimers, supercars of motoren, evenementen en trouwfeesten, kunstvoorwerpen, overlijden en erfenis, enzovoort. VdH staat voor expertise ten dienste van de klant.

Een offerte vragen

Wenst u uw auto, huis, evenement of nalatenschap te verzekeren? Welkom bij de verzekeringsspecialist inzake voertuigen, woningen en bijzondere risico’s. Probeer onze online offertecalculator of vul meteen het contactforumlier in!

Nieuws en tips

Bogend op 23 jaar ervaring houdt VdH u wekelijks op de hoogte van het recentste sectornieuws, vestigen we uw aandacht op de valkuilen en investeringsopportuniteiten en geven we u advies over hoe u uw passies kunt beschermen.

Motorhome: op reis en tegelijk thuis

Motorhome: op reis en tegelijk thuis

De motorhome heeft de laatste jaren de wind in de zeilen en zal deze zomer zeker nog aan aanhangers winnen. Het is immers voertuig, onderdak en verblijf in één. De mooiste landschappen worden uw decor voor een avond. Als dat geen comfort en gemak is…

Lees meer
Ons huis, toevluchtsoord van onze passies

Ons huis, toevluchtsoord van onze passies

De lockdown ten gevolge van het coronavirus heeft duidelijk gemaakt hoe belangrijk ons huis, onze thuis, ons toevluchtsoord voor onze passies eigenlijk wel is. Voor de meesten van ons, was het de gelegenheid om als koppel, als gezin hechter samen te leven. In deze context, hoe de vastgoedmarkt heeft geëvolueerd in het licht van de coronaviruscrisis?

Lees meer
“Life is Beautiful”, de ideale overlijdensdekking voor jonge gezinnen

“Life is Beautiful”, de ideale overlijdensdekking voor jonge gezinnen

Jeugd rijmt niet noodzakelijkerwijs met onbezorgdheid. U kunt in optima forma zijn terwijl u zich toch bewust bent van de gevaren die het leven met zich mee kan brengen. De verzekering “Life is Beautiful” van VdH ondersteunt jonge gezinnen bij plotseling overlijden. Een betaalbare premie en een eenvoudige contractafsluiting: wat wilt u nog meer?

Lees meer

Abonneer u en blijf op de hoogte van onze nieuwste persberichten, adviezen en nieuws

Onze partners

ima-benelux-assistance
mapfre-re

Contacteer ons

Wenst u advies op maat? Hebt u een vraag over een van onze producten? Vertrouw op de expertise van VdH, wij beantwoorden graag uw vraag.