VdH, dat in Brussel is gevestigd, specialiseert zich al 24 jaar lang in verzekeringen voor bijzondere risico’s.

De filosofie van de Verzekeringsonderneming VdH (VANDER HAEGHEN & C°), een gevolmachtigde onderschrijver voor rekening van P&V Verzekeringen scrl (100%), bestaat erin om zijn klanten oplossingen op maat te bieden en samen te werken met hun verzekeringsmakelaar om hun vermogen en hun passie(s) maximaal te beschermen. Prestige- en collectievoertuigen, uitgebreide opstalverzekering, kunstverzekering, oplossingen op maat voor het erfrecht.

VdH telt 35 enthousiaste medewerkers en werkt samen met meer dan 700 Belgische en Europese makelaars.

Jack V - VdH - Printemps
V
d
H

Onze oplossingen

Ontdek ons brede gamma oplossingen om u, uw dierbaren en uw passies te beschermen. Oldtimers, supercars of motoren, evenementen en trouwfeesten, kunstvoorwerpen, overlijden en erfenis, enzovoort. VdH staat voor expertise ten dienste van de klant.

Een offerte vragen

Wenst u uw auto, huis, evenement of nalatenschap te verzekeren? Welkom bij de verzekeringsspecialist inzake voertuigen, woningen en bijzondere risico’s. Probeer onze online offertecalculator of vul meteen het contactforumlier in!

Nieuws en tips

Bogend op 23 jaar ervaring houdt VdH u wekelijks op de hoogte van het recentste sectornieuws, vestigen we uw aandacht op de valkuilen en investeringsopportuniteiten en geven we u advies over hoe u uw passies kunt beschermen.

Abonneer u en blijf op de hoogte van onze nieuwste persberichten, adviezen en nieuws

Onze partners

Vivium logo
ima-benelux-assistance
mapfre-re

Contacteer ons

Wenst u advies op maat? Hebt u een vraag over een van onze producten? Vertrouw op de expertise van VdH, wij beantwoorden graag uw vraag.