VdH, dat in Brussel is gevestigd, specialiseert zich al 23 jaar lang in verzekeringen voor bijzondere risico’s.

De filosofie van VdH (vroeger VANDER HAEGHEN & C°) bestaat erin om zijn klanten oplossingen op maat te bieden en samen te werken met hun verzekeringsmakelaar om hun passie(s) maximaal te beschermen. VdH telt 25 enthousiaste medewerkers en werkt samen met meer dan 700 Belgische en Europese makelaars.

V
d
H

Onze oplossingen

Ontdek ons brede gamma oplossingen om u, uw dierbaren en uw passies te beschermen. Oldtimers, supercars of motoren, evenementen en trouwfeesten, kunstvoorwerpen, overlijden en erfenis, enzovoort. VdH staat voor expertise ten dienste van de klant.

Een offerte vragen

Wenst u uw auto, huis, evenement of nalatenschap te verzekeren? Welkom bij de verzekeringsspecialist inzake voertuigen, woningen en bijzondere risico’s. Probeer onze online offertecalculator of vul meteen het contactforumlier in!

Nieuws en tips

Bogend op 23 jaar ervaring houdt VdH u wekelijks op de hoogte van het recentste sectornieuws, vestigen we uw aandacht op de valkuilen en investeringsopportuniteiten en geven we u advies over hoe u uw passies kunt beschermen.

Persbericht: De verzekeringsgroep P&V en Vander Haeghen & C° slaan de handen in elkaar

Persbericht: De verzekeringsgroep P&V en Vander Haeghen & C° slaan de handen in elkaar

Vandaag toont Vander Haeghen & C° opnieuw trots zijn Belgische identiteit en familiewaarden. De P&V Groep is een sterk verankerde maatschappij op de Belgische verzekeringsmarkt en een belangrijke speler in de makelaardij via het merk Vivium. Concreet heeft de P&V Groep een participatie genomen in Vander Haeghen & C° en deelt ze voortaan het aandeelhouderschap met de familie Vander Haeghen, vertegenwoordigd door Bertrand Vander Haeghen et Frédéric de Haan.

Lees meer
VdH: verzekering tegen de “stille moordenaar”

VdH: verzekering tegen de “stille moordenaar”

De Week van het Hart is een gelegenheid om mensen eraan te herinneren dat hartaanvallen de belangrijkste doodsoorzaak blijven in België. Ze gebeuren zonder waarschuwing en worden daarom vaak “stille moordenaar” genoemd. VdH biedt een exclusieve dekking bij plotseling overlijden.

Lees meer

Abonneer u en blijf op de hoogte van onze nieuwste persberichten, adviezen en nieuws

Onze partners

ima-benelux-assistance
mapfre-re

Contacteer ons

Wenst u advies op maat? Hebt u een vraag over een van onze producten? Vertrouw op de expertise van VdH, wij beantwoorden graag uw vraag.