Wie zijn wij?

VdH is een team van 35 gepassioneerde medewerkers en een samenwerking met meer dan 700 Belgische en Europese makelaars.

Over ons

VdH (voorheen Vander HAEGHEN & C °) is gevestigd in Brussel en is al 28 jaar een Verzekeringsonderneming gespecialiseerd in het afsluiten van speciale risico’s.

We treden op als agent van verschillende Europese verzekerings- en herverzekeringsmaatschappijen die ons verzekeringsbevoegdheden verlenen. Dankzij onze FSMA-accreditatie bieden we bovendien een service vergelijkbaar met een verzekeringsmaatschappij, namelijk de uitgifte van een contract en de afwikkeling van claims.

De filosofie van VdH is om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden aan klanten, in samenwerking met hun verzekeringsmakelaar, om hun passie (s) het best te beschermen. VdH is een team van 35 gepassioneerde medewerkers en een samenwerking met meer dan 700 Belgische en Europese makelaars.

Opgericht door Roger Vander Haeghen

Tevreden klanten

Jarenlange ervaring

Belgische en Europese makelaars

Team VdH 2021 avec Jack V

Onze geschiedenis

Roger en Christiane Vander Haeghen zijn al meer dan 35 jaar actief in verzekeringen en herverzekeringen en hebben in 1996 een speciaal verzekeringstechnisch verzekeringsagentschap opgericht. VdH ° werd geboren.

Door de jaren heen werd VdH beschouwd als een pionier door het ontwikkelen van een uniek assortiment verzekeringsproducten voor prestigieuze voertuigen, motorfietsen, evenals audiovisuele en evenementen. In 2010 bleef het bedrijf stijgen. Er werken momenteel 12 mensen en Frédéric de Haan en Bertrand Vander Haeghen, de huidige directeuren, nemen het management over.

Van 2015 tot 2019 maakt VdH deel uit van de Londense groep, Starstone.

2019 betekent grote veranderingen voor VdH. Frédéric de Haan en Bertrand Vander Haeghen zullen in de eerste plaats terugkeren naar de aandeelhoudersbasis van de onderneming, die daarmee weer iets meer van het familiekarakter krijgt dat VdH altijd zo succesvol heeft gemaakt. Het bedrijf heeft ook zijn merkimago opgefrist door een nieuw logo, een nieuwe slogan en een nieuwe website voor te stellen. VANDER HAEGHEN & C° wordt “VdH – de kunst van het verzekeren van passies”. Tot slot krijgt het met trots een 100% Belgische identiteit terug door de Starstone-Groep te verlaten om dichter bij de P&V Group te komen, een bedrijf dat stevig verankerd is in de Belgische verzekeringsmarkt.

De verzekeringsgroep P&V en Vander Haeghen & C° slaan de handen in elkaar

Toenadering tussen complementaire spelers op Belgische verzekeringsmarkt

Vandaag toont Vander Haeghen & C° opnieuw trots zijn Belgische identiteit en familiewaarden. De P&V Groep is een sterk verankerde maatschappij op de Belgische verzekeringsmarkt en een belangrijke speler in de makelaardij via het merk Vivium. Concreet heeft de P&V Groep een participatie genomen in Vander Haeghen & C° en deelt ze voortaan het aandeelhouderschap met de familie Vander Haeghen, vertegenwoordigd door Bertrand Vander Haeghen et Frédéric de Haan.

Aanvullende expertise

De P&V Groep en Vander Haeghen & C° delen een grondige kennis van de Belgische verzekeringsmarkt, een lokale positionering en een sterke betrokkenheid bij een veeleisend cliënteel.

Volgens Frédéric de Haan en Bertrand Vander Haeghen, Managing Directors, “is deze nieuwe stap in het avontuur van VdH echt zinvol omdat het beide spelers in staat stelt om hun positionering in hun respectieve markten te versterken en tegelijk een echte complementariteit te ontwikkelen op het vlak van strategie. Het voltallige personeel van VdH verheugt zich over deze alliantie die VdH de mogelijkheid moet bieden om haar partnermakelaars nog completere oplossingen aan te bieden.”

Volgens Hilde Vernaillen, CEO van de P&V Groep, opent deze alliantie nieuwe perspectieven voor de groep: “Deze toenadering tot Vander Haeghen & C° past in onze ambitie om de positionering van de P&V Groep te versterken in de domeinen waarin onze partnermakelaars zich ontwikkelen. Met VdH hebben we een bondgenoot gevonden die volkomen complementair is en ons helpt om de relaties met onze partnermakelaars te verstevigen.”

Logo P&V Groep NL
Vander Haeghen - VdH logo et slogan

De kunst van het verzekeren van speciale risico’s

Het waarborgen van speciale risico’s en nicheproducten omvat niet alleen zeer geavanceerde technische en acceptatiecriteria, maar vereist ook een IT- en kantoororganisatie om contracten op maat te maken. Tegenwoordig heeft VdH 35 werknemers in dienst die gepassioneerd zijn door deze verzekeringsmarkt die elke dag zijn aandeel aan uitdagingen en prestaties biedt.

Hoewel onze activiteiten grotendeels beperkt blijven tot de Belgische grenzen, zijn we dankzij de Free Services Provision (LPS) vandaag een erkende speler in buurlanden zoals Frankrijk, Nederland en Luxemburg.

Op Belgisch niveau willen we nicheproducten aanbieden aan de markt. In dit verband aarzelen verschillende grote bedrijven niet om hun makelaars naar ons bureau te verwijzen in geval van specifieke verzoeken die buiten hun activiteiten vallen.

Porsche 911 bleue de Jack V assurée par Vander Haeghen VDH
Bertrand Vander Haeghen et Frédéric de Haan
Ons doel: professioneel luisteren aanbieden en onze ervaring ter beschikking stellen van onze klanten.

Ontmoet onze ambassadeur : “Jack V”

Jack V en Harley Davidson pour Vander Haeghen VDH

Zijn naam is Jack, Jack V.
Ken je hem niet? Hier is het.

 

Jack is een levensgenieter. Gepassioneerd door architectuur, kunst en liefhebber van prachtige mechanica, is hij voor VdH de perfecte ambassadeur. Onze gemeenschappelijke interesses, loyaliteit en familiegevoel hebben ons rechtstreeks aangesproken. Jack heeft zijn waarden en hij verdedigt ze trots.

We stellen het graag aan u voor omdat het ons nog vele jaren zal vergezellen. Bedankt Olivier Grenson, voor je vriendschap, je luisteren en je magische potlood. Bedankt Stéphane Donnet, onze grafisch ontwerper, om Jack zo effectief aanwezig te maken in al onze communicatie!