Wie zijn wij?

VdH is een team van 25 gepassioneerde medewerkers en een samenwerking met meer dan 700 Belgische en Europese makelaars.

Over ons

VdH (voorheen Vander HAEGHEN & C °) is gevestigd in Brussel en is al 23 jaar een bureau gespecialiseerd in het afsluiten van speciale risico’s.

We treden op als agent van verschillende Europese verzekerings- en herverzekeringsmaatschappijen die ons verzekeringsbevoegdheden verlenen. Dankzij onze FSMA-accreditatie bieden we bovendien een service vergelijkbaar met een verzekeringsmaatschappij, namelijk de uitgifte van een contract en de afwikkeling van claims.

De filosofie van VdH is om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden aan klanten, in samenwerking met hun verzekeringsmakelaar, om hun passie (s) het best te beschermen. VdH is een team van 25 gepassioneerde medewerkers en een samenwerking met meer dan 700 Belgische en Europese makelaars.

Opgericht door Roger Vander Haeghen

Tevreden klanten

Jarenlange ervaring

Belgische en Europese makelaars

Photo entreprise Vander Haeghen VDH 2019 avec Jack V

Onze geschiedenis

Roger en Christiane Vander Haeghen zijn al meer dan 35 jaar actief in verzekeringen en herverzekeringen en hebben in 1996 een speciaal verzekeringstechnisch verzekeringsagentschap opgericht. VdH ° werd geboren.

Door de jaren heen werd VdH beschouwd als een pionier door het ontwikkelen van een uniek assortiment verzekeringsproducten voor prestigieuze voertuigen, motorfietsen, evenals audiovisuele en evenementen. In 2010 bleef het bedrijf stijgen. Er werken momenteel 12 mensen en Frédéric de Haan en Bertrand Vander Haeghen, de huidige directeuren, nemen het management over.

Sinds 2015 maakt VdH deel uit van de Starstone-groep, gevestigd in Londen, die het merendeel van de aandelen heeft.

Vier jaar later keerden Frédéric de Haan en Bertrand Vander Haeghen terug naar het aandelenbezit van het bedrijf, dat aldus iets meer vindt in dit familiale karakter dat altijd zijn succes heeft gemaakt. Eind 2019 vernieuwt VANDER HAEGHEN haar merkimago door een nieuw logo, slogan en een nieuwe website voor te stellen. VANDER HAEGHEN wordt “VdH – de kunst van het verzekeren van passies”.

De kunst van het verzekeren van speciale risico’s

Het waarborgen van speciale risico’s en nicheproducten omvat niet alleen zeer geavanceerde technische en acceptatiecriteria, maar vereist ook een IT- en kantoororganisatie om contracten op maat te maken. Tegenwoordig heeft VdH 25 werknemers in dienst die gepassioneerd zijn door deze verzekeringsmarkt die elke dag zijn aandeel aan uitdagingen en prestaties biedt.

Hoewel onze activiteiten grotendeels beperkt blijven tot de Belgische grenzen, zijn we dankzij de Free Services Provision (LPS) vandaag een erkende speler in buurlanden zoals Frankrijk, Nederland en Luxemburg.

Op Belgisch niveau willen we nicheproducten aanbieden aan de markt. In dit verband aarzelen verschillende grote bedrijven niet om hun makelaars naar ons bureau te verwijzen in geval van specifieke verzoeken die buiten hun activiteiten vallen.

Porsche 911 bleue de Jack V assurée par Vander Haeghen VDH
Bertrand Vander Haeghen et Frédéric de Haan
Ons doel: professioneel luisteren aanbieden en onze ervaring ter beschikking stellen van onze Belgische en internationale klanten.

Ontmoet onze ambassadeur Jack V

Jack V en Harley Davidson pour Vander Haeghen VDH

Zijn naam is Jack, Jack V.
Ken je hem niet? Hier is het.

 

Jack is een levensgenieter. Gepassioneerd door architectuur, kunst en liefhebber van prachtige mechanica, is hij voor VdH de perfecte ambassadeur. Onze gemeenschappelijke interesses, loyaliteit en familiegevoel hebben ons rechtstreeks aangesproken. Jack heeft zijn waarden en hij verdedigt ze trots.

We stellen het graag aan u voor omdat het ons nog vele jaren zal vergezellen. Bedankt Olivier Grenson, voor je vriendschap, je luisteren en je magische potlood. Bedankt Stéphane Donnet, onze grafisch ontwerper, om Jack zo effectief aanwezig te maken in al onze communicatie!

Logo Starstone + baseline Part of Enstar Group

Over StarStone

Aanvankelijk begon StarStone door zich te specialiseren in energie- en eigendoms- en ongevallenverzekeringen, en vervolgens de RC-, financiële risico-, luchtvaart- en transportsegmenten in verzekeringen en herverzekering te ontwikkelen.

Tegelijkertijd heeft StarStone zijn risicoklassen, marktsegmenten en geografische voetafdruk gediversifieerd om zich te concentreren op het bouwen van een stabiele en evenwichtige portefeuille.

In 2015: Starstone, de verzekeringsmaatschappij waaraan A.M. Best de rating “A-” heeft toegekend, werd de partner van Vander Haeghen voor de meeste oplossingen die door laatstgenoemde werden aangeboden.