BCBH Beautiful Car Beautiful House Nederlands

Word BCBH klant!

Beautiful Car– Beautiful House

Dankzij de formule “Beautiful Car – Beautiful House” van Vander Haeghen & C° geniet u van de beste verzekeringsvoorwaarden voor uw prestige- en/of collectievoertuigen evenals uw huis en uw kunstwerken.

Bij VdH begrijpen we uw behoeften en staan we garant voor uw passies. Zo stellen wij al bijna 25 jaar onze ervaring tot uw dienst om u de beste bescherming van uw patrimonium te garanderen. Met de BCBH-formule wordt uw verzekeraar uw partner en geniet u van uitzonderlijke voorwaarden.

“Beautiful Car – Beautiful House” is een uniek aanbod dat twee dekingen op maat combineert:

Prestige car assurance Vander Haeghen

PRESTIGE CAR PROTECTION

VdH is DE specialist in België voor de verzekering van prestigewagens. Of het nu sportief, elegant, exclusief, SUV of een combinatie van al deze parameters is, uw voertuig geniet van het aanbod dat bij u past, opgesteld door een team van echte liefhebbers.

Op welke voertuigen heeft het betrekking?

  • Alle prestigieuze of exclusieve voertuigen met een nieuwwaarde gelijk aan of hoger dan € 75.000 exclusief btw.
  • Alle Porsche-modellen worden geaccepteerd.
  • De voertuigen moeten op het moment van aankoop minder dan 5 jaar oud zijn.
  • Voertuigen van de merken Ferrari, Aston Martin, Bentley, Lamborghini, Rolls-Royce en Porsche worden aanvaard tot 10 jaar oud.

Na deze periode kunnen deze voertuigen worden gewaarborgd in het kader van onze Youngtimer Protection- of Classic Car Protection-oplossingen.

MEER WETEN

Prestige home Vander Haeghen insurance

ePRESTIGE HOME PROTECTION

Onze experts maken er een erezaak van de meest geschikte verzekeringsoplossing aan te bieden voor uw prestigewoning. Bij ons kunt u ook rekenen op expertise en preventie-advies om uw gebruikelijke inboedel, uw kunstwerken en uw juwelen op de beste manier te dekken.

U wilt uw huis beschermen?

Wij bieden oplossingen vanaf de volgende bedragen:

  • Gebouw: € 600.000 aan heropbouwaarde.
  • Inboedel € 150.000

Het is ook mogelijk uw kunstwerken in aangenomen waarde te dekken op basis van een oplijsting, in een afzonderlijke polis. Wij kunnen u ook in contact brengen met gespecialiseerde externe deskundigen om een gedetailleerde inventaris van uw werken op te maken.

MEER WETEN

Ontdek onze BCBH-actie en geniet vanaf vandaag van een extra korting van 5% op de premies van uw dekkingen “Prestige Car Protection” en “Prestige Home Protection“!

Hoe kunt u van het BCBH-aanbod profiteren?

Wilt u onze waarborgen ontdekken?

Heeft u bij VdH al een dekking Prestige Car Protection OF een dekking Prestige Home Protection?

Neem contact op met uw makelaar zodat hij of zij u een BCBH-aanbod op maat kan voorstellen!