Wedstrijd 24 uur of Le Mans InterClassics

Wedstrijd 24 uur of Le Mans InterClassics

Beste bezoeker,

Welkom bij de exclusieve wedstrijd georganiseerd door Vander Haeghen & Co, een kort en ludiek intermezzo dat past binnen het prestigieuze InterClassics Brussels-evenement. Deze bijzonder speciale editie viert de 100 jaar van de 24 Uur van Le Mans, een legendarische race die passie, snelheid en innovatie belichaamt.

Vander Haeghen & Co, een pionier in uitmuntendheid op het gebied van verzekeringen voor waardevolle bezittingen en luxeproducten, is verheugd u de kans te bieden om de aankomende 24 Uur van Le Mans te beleven!

WAAG UW KANS!

 

1. De eerste prijs brengt u rechtstreeks naar het hart van de actie met 2 weekend toegangskaarten voor de 24 Uur van Le Mans 2024. Stel u voor dat u aan de startlijn staat, naast racelegendes, klaar om een onvergetelijk avontuur te beleven.

2. Maar dat is nog niet alles. Voor liefhebbers van verfijnde lekkernijen biedt de tweede prijs 2 uitzonderlijke flessen van de prestigieuze mousserende wijn Brut de Brabant, geproduceerd door Domaine W. Een smaakervaring waardig aan de winnaars van het circuit.

3. En omdat we weten dat elke klassieke auto onberispelijk onderhoud verdient, omvat elke van de volgende tien prijzen 1 onderhoudsproduct Oakshed & Son’s “Waterless Cleaner”, om de schoonheid van uw mechanische juweel te behouden met de zorg die het verdient.

Doe mee aan onze wedstrijd door het inschrijvingsformulier in te vullen en maak kans op deze uitzonderlijke prijzen.

Veel succes!

De inschrijving voor de wedstrijd sluit op zondag 19 november 2023 om 18.00 uur.

*Afbeeldingen ter illustratie, niet bindend.