Toegankelijke kunst ontdekken? VdH neemt u mee naar de AAF.

Toegankelijke kunst ontdekken? VdH neemt u mee naar de AAF.

Nog voor het een passie wordt die door sommigen omschreven wordt als ontoegankelijk, of voorbehouden aan een elite of een goed geïnformeerd publiek, is kunst vooral een verhaal van ontdekking dat binnen het bereik ligt van ieder van ons.

Van 23 tot 27 maart wordt de 13e editie van de Affordable Art Fair (AAF) gehouden. Ondersteund door VdH zal deze efemere tempel van toegankelijke hedendaagse kunst meer dan 75 Belgische en buitenlandse galeriehouders samenbrengen in Tour et Taxi. In totaal zullen er meer dan duizend creaties met een prijs van maximum € 7.500 te koop aangeboden worden. Er belooft iets te zijn voor elke smaak en elk budget.

FLASH WEDSTRIJD : Win 40 duo-tickets voor de AAF!

Als partner van de AAF biedt VdH u 40 kaarten voor 2 personen aan voor de publiek dagen van het evenement (24-27 maart). Doe mee voor middernacht op woensdag 23 maart en maak kans op uw 2 tickets!

Om deel te nemen, schrijft u zich in via het formulier dat beschikbaar is door op de onderstaande knop te klikken en beantwoordt u de 2 vragen en de subsidiaire vraag.

Veel geluk!

Een beurs, maar ook een happening.

Zodra u aankomt, wordt uw aandacht naar de hemel geleid. Het Brusselse duo “L’Atelier de la Nuagerie” verwelkomt u in een dagdroom in de vorm van hun typische wolkvormige lichtstructuren.

Gastkunstenaar Gilles Mayk Navbangi is zonder twijfel een van de blikvangers van deze editie. De Brusselse schilder, illustrator en beeldhouwer die zich laat inspireren door de Afrikaanse cultuur en de moderne zwarte cultuur, stelt zijn creaties tentoon in de buurt van de hoofdbar van de beurs.

Een kunstworkshop? Het echtpaar “We are out of office“, gevormd door Winneke de Groot en Felix van Dam en bekend om hun kleurrijke creaties, nodigt u uit uw creativiteit te vrije loop te laden aan de hand van houten figuurtjes die u beschildert. U mag uw eigen werk natuurlijk mee naar huis nemen.

Of u nu alleen bent, met z’n tweeën of met het gezin, een beginner of een kenner, gewoon nieuwsgierig of op zoek naar een nieuw artefact voor uw huis, de AAF is het kunstevenement dat u niet mag missen.

De Fine Art Insurance-dekking van VdH.

De verzekeraar VdH biedt zijn kunstminnende cliënten pakketten op maat aan. De kunstwerken zijn verzekerd tegen de aangenomen waarde. Dit betekent dat de partijen het eens zijn over de waarde van het voorwerp op het ogenblik van de ondertekening. Als het voorwerp ontvreemd wordt, is dit de waarde die terugbetaald zal worden, zonder enige discussie.

Van strips over antiek tot schilderijen en beeldhouwwerken, de Fine Art Insurance van VdH beschermt al uw kunstvoorwerpen, of u nu een particuliere verzamelaar bent, een professional of een culturele instelling.

Vander Haeghen, the art of insuring passions