VdH, partner van de Affordable Art Fair, schenkt u gratis toegangstickets.

VdH, partner van de Affordable Art Fair, schenkt u gratis toegangstickets.

Van 22 tot 26 september 2021 wordt Tour et Taxis omgetoverd tot een gigantische kunstgalerij voor de 12e editie van de Affordable Art Fair Brussels (AAF). VdH, gepassioneerd verzekeraar en partner van het evenement, neemt u graag mee.

Het publiek in contact brengen met hedendaagse kunst, dat is de missie van de Affordable Art Fair.

Met 70 lokale, nationale en internationale galeriehouders en kunstenaars die meer dan 1.000 hedendaagse werken tentoonstellen en te koop aanbieden, is de AAF in de eerste plaats een gigantische tentoonstelling waar iedereen zijn gading zal kunnen vinden. Maar dat is niet alles. Aangezien de missie van de AAF erin bestaat mensen bewust te maken van en te helpen bij het ontdekken van hedendaagse kunst, wordt er een groot aantal verwante activiteiten aangeboden om zowel de meest ervaren als de beginnende kunstliefhebber te boeien.

Een greep uit het programma:

  • Het Brusselse creatieve duo Rond Carré Studio transformeert een materiaal dat gewoonlijk gebruikt wordt om kunstwerken veilig te verpakken tot een unieke installatie aan de ingang van de beurs.
  • Kunstenares Veerle Symoens, vroeger actief in public relations en journalistiek en nu wereldwijd tentoongesteld en verkocht, biedt een creatieve workshop aan waarbij iedereen met een eigen intuïtief kunstwerk naar huis kan gaan! Van een ‘hands-on’ introductie tot de hedendaagse kunst gesproken.
  • De tentoonstelling Holiday Souvenirs zet opkomende kunstenaars Adrien Belgrand, Safia Hijos, Julie Susset, Olivia Descampe en La Gadoue in de kijker.
  • En nog zoveel meer.

        Bent u klant bij Vander Haeghen en wilt u de AAF ontdekken?

         

        VdH biedt zijn gepassioneerde klanten 150 toegangstickets voor 1 of 2 personen aan. Wilt u erbij zijn? Schrijf u dan vóór maandag 20 september 23.59 uur in via het formulier dat u via de onderstaande link opent, met vermelding van uw polisnummer. De eerste 150 inschrijvers worden op dinsdag 21 september per e-mail gecontacteerd om hun toegangskaart in ontvangst te nemen.

         

        Goed verzekerde werken

        In deze tijden van lage rente is kunst voor velen een veilige haven geworden. Of kunst voor u nu een passie, een investering of beide is, het is belangrijk dat u zich wapent tegen accidentele schade die uw patrimonium kan treffen. VdH biedt op maat gemaakte formules aan voor zijn kunstliefhebbende klanten. De werken zijn heel vaak verzekerd tegen aangenomen waarde. Dit betekent dat de partijen voor het afsluiten van de polis de waarde van het object overeenkomen. Als het object verdwijnt, dan wordt deze waarde zonder discussie uitbetaald.

        Van strips tot antiek over schilderijen en sculpturen, de VdH Fine Art Insurance-dekking beschermt al uw kunstobjecten, of u nu een particuliere liefhebber, professionele verzamelaar of zelfs een culturele instelling bent.

        Vander Haeghen, the Art of insuring Passions