Ons huis, toevluchtsoord van onze passies

Ons huis, toevluchtsoord van onze passies

De lockdown ten gevolge van het coronavirus heeft duidelijk gemaakt hoe belangrijk ons huis, onze thuis, ons toevluchtsoord voor onze passies eigenlijk wel is. De ‘Prestige Home Protection’-dekking van VdH beschermt uw huis en wat erin schuilgaat. 

 

Sinds 11 mei komt de vastgoedmarkt weer tot leven. De heropleving is zelfs bijzonder sterk, zo blijkt. De voorbije weken registreerde de online advertentiesite Immoweb een recordaantal bezoekers, met 40% meer traffic en 20% meer advertenties dan in ‘normale’ tijden. De Belg lijkt nog steeds een baksteen in zijn maag te hebben. En misschien zelfs meer dan ooit. De economische crisis die zich in het kielzog van het coronavirus manifesteert, heeft mensen doen beseffen dat onroerend goed een solide en tastbare waarde blijft.

 

Oost West Thuis Best

De lockdown heeft ons ook het belang doen inzien van een ruime en comfortabele accommodatie. Uit een onderzoek van de vastgoedgroep ERA blijkt dat 80% van de Brusselaars en Walen geen woningen meer willen kopen zonder tuin. 78,9% wil niet meer investeren in appartementen zonder terras. Uit de ERA-enquête blijkt ook dat de Belgen vasthouden aan hun bakstenen: met de crisis zou één op de vier mensen afzien van de verkoop van (een deel van) hun vastgoed. Over de prijsevolutie kunnen nog geen uitspraken worden gedaan, maar volgens experts blijft de waarde van onroerend goed voorlopig stabiel.   

 

Een goed beveiligde woning

De lockdown was voor de meesten van ons de gelegenheid om als koppel, als gezin hechter samen te leven en in te zien dat ons huis ook ons toevluchtsoord is. Onze Prestige Home Protection-garantie is bedoeld om uw thuis te beschermen tegen alle incidenten die uw erfgoed zouden kunnen beschadigen. Uw huis en de inhoud ervan, uw kunstcollectie, uw passies… Sinds 11 mei staat VdH weer tot uw beschikking om ter plaatse risico-evaluaties uit te voeren, waarbij we natuurlijk strikte hygiënemaatregelen in acht nemen. Hier vindt u meer informatie over onze Prestige Home Protection en Fine Art Insurance- dekkingen.