WEDSTRIJD : “Mahy, a family of cars” in Autoworld met VdH!

WEDSTRIJD : “Mahy, a family of cars” in Autoworld met VdH!

Win toegangskaarten voor de tentoonstelling “Mahy, a family of Cars – a barnfind collection” in Autoworld met VdH!

Wist u dat Autoworld oorspronkelijk in 1986 werd opgericht om een deel van de Mahy-collectie te huisvesten? Deze buitengewone verzameling, genaamd “Mahy, a family of cars”, werd gestart door de familie Mahy uit Gent kort na het einde van de Tweede Wereldoorlog. De collectie bestaat uit meer dan 1.000 voertuigen, waarvan er vandaag de dag nog meer dan 600 in hun oorspronkelijke staat zijn!

De exclusieve tentoonstelling “Mahy, a family of cars – the barnfind collection” is een unieke gelegenheid om deze uitzonderlijke verzameling in de schijnwerpers te zetten. Het is een van de belangrijkste collecties oldtimers ter wereld.

Fotocredit : Benjamin Brolet
“Mahy, a family of cars – the barnfind collection” omvat maar liefst 27 voertuigen in “barnfind” staat (in hun oorspronkelijke staat), die tot 3 september te zien zijn in Autoworld. Het is een echte reis door de autogeschiedenis.

Ter gelegenheid hiervan biedt VdH u de mogelijkheid om 2 van de 60 beschikbare toegangskaarten te winnen (30 x 2 toegangskaarten te winnen, gelgid t.e.m. 03 september 2023), of u nu een autoliefhebber bent, geïnteresseerd bent in geschiedenis of gewoon nieuwsgierig bent naar het buitengewone familieverhaal.

Vul het deelnameformulier in via de onderstaande knop om deel te nemen!