VdH nodigt u uit voor Affordable Art Fair Brussels !

VdH nodigt u uit voor Affordable Art Fair Brussels !

De 14e editie van de Affordable Art Fair (AAF) vindt plaats van 8 tot en met 12 februari in Tour et Taxis. Dit evenement brengt meer dan 80 exposanten samen die u gedurende 5 dagen de nieuwste creaties van kunstenaars van allerlei slag laten ontdekken. Stel je voor, meer dan duizend hedendaagse werken met als enige overeenkomst hun betaalbare prijs, minder dan € 7.500. Er zal iets zijn voor elke smaak en elk budget.

VdH X Moshi Moshi

Als sponsor van het evenement heeft VdH besloten dit jaar een Belgische kunstenaar te eren. “Het is het spontane en kleurrijke talent van “Moshi Moshi” dat ons heeft verleid“, zegt Frédéric de Haan, een van de twee Managing Directors van VdH. Vertegenwoordigd door beeldend kunstenaar Philippe Knoops en zijn vrouw Caroline Descamps, staat Moshi Moshi op het kruispunt van kunst en design. Hun creaties, tonen pure en knallende kleuren. Zij brengen de ruimten in evenwicht en worden ondersteund door een stroom van zwarte lijnen die hen doen bestaan zonder hen tegen te werken.

Benieuwd naar meer? Niet alleen kunt u gedurende de hele beurs hun prachtige werk bewonderen op de stand van VdH, maar de kunstenaar maakt op donderdagavond 9 februari ook live een werk op dezelfde stand.

Als kers op de taart kunnen de bezoekers van de AAF tijdens het hele evenement kans maken op een uniek werk van Moshi Moshi, dat speciaal voor deze gelegenheid is gemaakt. Meer informatie volgt, stay tuned !

WEDSTRIJD: VdH biedt u 30 x 2 tickets aan voor de AAF.

Wilt u de AAF ervaren met VdH? Doe voor zondag 29 januari middernacht mee aan onderstaande wedstrijd en waag uw kans om toegangstickets voor het evenement te winnen.

Veel geluk!

De Fine Art Insurance-dekking van VdH

De verzekeraar VdH biedt zijn kunstminnende cliënten pakketten op maat aan. De kunstwerken zijn verzekerd tegen de aangenomen waarde. Dit betekent dat de partijen het eens zijn over de waarde van het voorwerp op het ogenblik van de ondertekening. Als het voorwerp ontvreemd wordt, is dit de waarde die terugbetaald zal worden, zonder enige discussie.

Van strips over antiek tot schilderijen en beeldhouwwerken, de Fine Art Insurance van VdH beschermt al uw kunstvoorwerpen, of u nu een particuliere verzamelaar bent, een professional of een culturele instelling.

Vander Haeghen, The Art of Insuring Passions