Persbericht: De verzekeringsgroep P&V en Vander Haeghen & C° slaan de handen in elkaar

Persbericht: De verzekeringsgroep P&V en Vander Haeghen & C° slaan de handen in elkaar

De verzekeringsgroep P&V en Vander Haeghen & C° slaan de handen in elkaar

 

Brussel, 13 oktober 2020 – De P&V Groep, coöperatieve verzekeraar gekend voor haar merken Vivium en P&V, treedt toe tot het aandeelhouderschap van het onderschrijvingsagentschap Vander Haeghen & C°.

 

Toenadering tussen complementaire spelers op Belgische verzekeringsmarkt

 

Vander Haeghen & C° is gespecialiseerd in speciale risico’s en oplossingen voor nichecliënteel. Het familiebedrijf Vander Haeghen, dat in 1997 werd opgericht door Roger en Christiane Vander Haeghen, kwam eerst in handen van Nationale Suisse en werd daarna overgenomen door de Engelse groep Starstone.

 

Vandaag toont Vander Haeghen & C° opnieuw trots zijn Belgische identiteit en familiewaarden. De P&V Groep is een sterk verankerde maatschappij op de Belgische verzekeringsmarkt en een belangrijke speler in de makelaardij via het merk Vivium. Concreet heeft de P&V Groep een participatie genomen in Vander Haeghen & C° en deelt ze voortaan het aandeelhouderschap met de familie Vander Haeghen, vertegenwoordigd door Bertrand Vander Haeghen et Frédéric de Haan.

 

Aanvullende expertise

 

De P&V Groep en Vander Haeghen & C° delen een grondige kennis van de Belgische verzekeringsmarkt, een lokale positionering en een sterke betrokkenheid bij een veeleisend cliënteel.

 

Vander Haeghen & C° biedt hoogwaardige oplossingen en garanties voor luxewagens, collectievoertuigen, moto’s, prestigieuze huizen, kunstcollecties, een successieverzekering en tal van oplossingen op maat. Dit aanbod wordt gecommercialiseerd in samenwerking met verzekeringsmakelaars.

 

Volgens Frédéric de Haan en Bertrand Vander Haeghen, Managing Directors, “is deze nieuwe stap in het avontuur van VdH echt zinvol omdat het beide spelers in staat stelt om hun positionering in hun respectieve markten te versterken en tegelijk een echte complementariteit te ontwikkelen op het vlak van strategie. Het voltallige personeel van VdH verheugt zich over deze alliantie die VdH de mogelijkheid moet bieden om haar partnermakelaars nog completere oplossingen aan te bieden.”

 

Volgens Hilde Vernaillen, CEO van de P&V Groep, opent deze alliantie nieuwe perspectieven voor de groep: “Deze toenadering tot Vander Haeghen & C° past in onze ambitie om de positionering van de P&V Groep te versterken in de domeinen waarin onze partnermakelaars zich ontwikkelen. Met VdH hebben we een bondgenoot gevonden die volkomen complementair is en ons helpt om de relaties met onze partnermakelaars te verstevigen.”

 

 

Voor meer informatie

 

Julien Hayen

Persrelaties P&V Groep

02/250 94 97

[email protected]

 

Frédéric de Haan

Managing Director Vander Haeghen & C°

02/526 00 10

[email protected]

 

Over de P&V Groep

 

De P&V Groep is een coöperatieve, Belgische verzekeringsgroep die verzekeringsoplossingen aanbiedt voor particulieren, zelfstandigen, bedrijven en instellingen. De P&V Groep verdeelt haar producten en diensten via onafhankelijke verzekeringsmakelaars vanuit het merk Vivium en via een netwerk van exclusieve agenten vanuit het merk P&V. De oplossingen in Rechtsbijstand worden ontwikkeld vanuit het onafhankelijke kwaliteitslabel Arces en worden aangeboden via deze makelaars en agenten.

 

www.pv.be I www.vivium.be I www.arces.be

 

Over VdH

 

VdH is gevestigd in Brussel en is al 23 jaar een bureau gespecialiseerd in het afsluiten van speciale risico’s.

De filosofie van VdH (alias Vander Haeghen & C°) is om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden aan particulieren en zelfstandigen, in samenwerking met hun verzekeringsmakelaar, om hun passie(s) het best te beschermen. VdH is een team van 28 gepassioneerde medewerkers die nauw samenwerken met meer dan 700 Belgische en Europese makelaars.

 

www.vdh.be